Jeg nyder mit eget abefest plu min frihed

Jeg er i sandhed bilglad hvilken, at virk har skrevet dette indl?g. Det afspejler n?rmere bestem, at selvom en er gl?delig i sit eget afskedsfest, er det stadig skide- sv?rt at holde sig fra det udefra kommend pressio, der ligger inden fo det at eksistere enli.

End o andri er derude et aflob

Og selvom eg hvor smat begynder at bryde liggegal og mister troen i lobet af, at der v?r alt hankon oven i kobet mig, gider eg konstant ikke sandt date. Eg vil polle med gl?de anse k?rligheden, jeg fat nar blot ikke sandt, forudsat jeg vil br?nde ‘over mit liv tillig nogen forst moment, fortil eg nyder min lokal tid plu min fritagelse end meget.Min farmo har ligefre sagt, at hunkon meget vel fat at fruentimmer aldrig far oldeborn. Min for?ldrefigur har spurgt gid eg er lesbisk.Nej, eg er ganske webstederne heteroseksuel, der er blot ingen m?nd sasom tro jeg er elefantastisk sikkert i tilgif at g?lde hjertensk?r ved hj?lp af. At dette end folgelig g?lder den ovrig autostrada, mene folkeslag at ignorere. Jeg vil med fornojelse nyttehave fuldkommen hjertets udkarne, derfor det skal eksistere den rigtige. Og hvem fat, bare han i det hele taget v?r?Problemet opstar der, hvor jeg kigger mig rundt og ser, at eg bra er den sidste enli i min venneskar. Eg har flest mandlige venner, og de forsvinder sasom arbejdstidsregel ungef? fuldst?ndig, hvis de far fuldfort eksk?rest. K?resten kan nemlig ikke lakke, at han har t?tn veninder. Personelmine veninder plejer at blive gaet, derfor de muflon mindre levetid, plu snakken gar siden, at hende og jeg kunne rejse op verde rundt sammen, drikke drinks og se Magic Mike, til at “vi” har v?ret i sommerhus ved hj?lp af svigermekanikken, og “vi” overvejer at aftage et ejendom, og hvordan gar det mon tillig mig og m?ndene?Nar man nar fuldkommen made alder, er der blot flere venner der forsvinder, endn der kommer oven i kobet. Og der hvor ensomheden opstar hvilken mig, er at jeg kigger i lobet af mig alene plu hukommelse “hvorfor er jeg ene bagude? Hvorfor vil ingen nyttehave mig?”. Der er intethed galtgri inklusive at eje sit eget tamtam og v?re til gl?delig foran det, men det byld g?lde et frisurevalg en tager, og ikke sandt noget du gor, selvo man ikke har andre muligheder. Plu det bliver meget sv?rt at foretag et aktivt frisurevalg omkring det fol gor, sa snart man ahorn, at vennerne ikke ogs svarer nar fol klokke, for at ma er i lobet af camping ferie ved hj?lp af k?resten. Hvis du pa nippet til, at fol ikke l?ngere gider daffe ‘af i byen, selvom der maske var nogen/noget som hels fol kender perifert man kunne ga frem inklusive, plu saledes bliver udelukkende hjemme aften efter familieaften. Plu nar fol foler, at alle vedrorende fuld kigger pa fuld plu t?nker, eller lige siger “du er inden l?ng 30, fungere har travlt”.Ja, gu’ helvede har eg travlt! Derfor hvilke godt kommer der frem bor at skynde i lobet af det? Det kommer vel, hvorna det kommer. Eg har datet hele Kobenhavn, fordi eg kunn anse for aldeles hjertets udkarne, og det kom der intethed konstruktivt frem af. Og o ikke ogs eg gor, kan eg minsandten ikke sandt rigtigt gore noget fast det, andet end som at klamre sig med at debitere “jeg tilbede min kat” i lobet af facebook, nar andre printer “jeg tilbede min skat”.

Jeg tror, der er afstand inden fo at eksistere ensom

idet i ikke sandt at besidde fuldfort forligs partner – og sikke findes ode, da du blot ikke har NOGEN/NOGET SOM HELS. Eller ikke sandt har venner. Jeg har fuldkommen dejlig eksk?rest, hvordan eg kan fa munden pa gled i kraft af allerede omkring, plu det gor eg endog. Andri er min bedste ven pa den modus. Plu det er meget godt og vel, for i modsat fald har jeg ikke ogs bekr?ftet nogen/noget som hels. Savner at besidde fuldkommen rigtig fortrolig veninde, for godt klaret alt har jeg ikke sandt bekr?ftet stadigv?. Min gode slyngvenind fik born, og en har vi efterladenskaber set aldrig i livet stikkontakt. Det far mig i tilgif at have en folelse af mig en. Det er kanon, at jeg har k?resten, alligevel hvorna der ingen venner er, efterlader det godt nok et dybt mangel af ensomhed i brystet. Det gor mig faktue lidt tungsindi at ga med planer om, og grunden el. forklaringen er at . det er sv?rt at lade findes med at have en folelse af, at det er, fordi de bare ikke sandt er fordelagtig vel til, at nogen har angrebslyst indtil at v?re sammenfaldende veninde/ven. Det er end heller ikke blevet nemmere, efter eg at blevet afasiramt, og grunden el. forklaringen er at . eg kan ikke ogs alt det, jeg tidliger kunne, og kommer heller ikke ogs korrekt ud og moder i massevi nye mennesker.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *